Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

  Ruta per lliure

  Ruta de les ermites de Lloret de Mar

  Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
  Excursió pels voltants de la vila marinera de Lloret de Mar, tot gaudint i descobrint el seu patrimoni arquitectònic y natural
  Descarrega PDFfletxa-dreta
  Mapa, track i perfil altimètric
  DESCARREGA TRACK (gpx)fletxa-dreta
  DESCARREGA KML (Google Earth)fletxa-dreta
  El millor d'aquesta ruta
  Conèixer l'interessant patrimoni modernista de Lloret de Mar.
  Endinsar-nos en els boscos d'aquesta vila costanera.
  Passejar per la preciosa platja de Fenals.
  Descripció
  Ruta circular de 19 km que ens permet visitar diverses de les moltes ermites que hi ha a Lloret de Mar -com per exemple la Mare de Déu de les Alegries o la Mare de Déu de Gràcia- i descobrir el ric patrimoni modernista del municipi. És una excursió llarga adequada per a persones acostumades a caminar durant vàries hores per terrenys de mitja muntanya.
  Excursió pels voltants de Lloret, vila coneguda pel turisme i la festa nocturna però amb molta tradició marinera i amb un patrimoni arquitectònic que deixa els visitants bocabadats. Passejant pels seus carrers descobrim el Lloret dels indianos, amb cases senyorials d'estil neoclàssic, modernista i eclèctic que els naviliers que s'havien enriquit a alta mar van bastir a la seva vila natal. Lloret compta amb bonics camins i corriols que s'endinsen en els boscos propers a les seves platges i urbanitzacions.
  Sabies que...
  Lloret de Mar va ser una vila pionera en el turisme europeu durant els anys 50? Des de llavors, Lloret s'ha convertit en una de les destinacions turístiques més importants de casa nostra. Juntament amb Blanes i Tossa de Mar, conformen una unitat territorial i turística que acull més de 80.000 residents i 1.500.000 de turistes a l'any.
  No et perdis...
  La tirada a l'Art. L'art, una pesca d'arrossegament, va ser durant molts anys una de les formes de vida dels lloretencs. Avui en dia aquest mètode de pesca tradicional ja no es practica, però a Lloret es pot veure un parell de cops l'any, per recordar els orígens de la població.
  Com arribar-hi en cotxe
  Arribem a Lloret de Mar per la carretera C-32 o bé per la C-63 provinents de l'AP-7. Podem estacionar el vehicle a l'aparcament habilitat al passeig de Camprodon i Arrieta. Només ens resta apropar-nos caminant fins al Museu del Mar, al passeig marítim, punt d'inici de la ruta.
  COM ARRIBAR-HI (Google Maps)fletxa-dreta
  Què més puc fer/visitar? On dormir? On menjar?
  ordenar el llistat per ordre de distànicia i mostrar la distància
  No se pudo ejecutar una consulta sobre la base de datos: