Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Ruta guiada

Trekking i ascensió al Toubkal (6 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Un trekking inoblidable per terres berbers, recorrent camins de muntanya preciosos fins al punt culminant de l'Atles, el Toubkal (4.167m)
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
El Toubkal, amb les seus 4.167m d’altitud, és el sostre de la serralada de l’Atles i el cim més destacat d’Àfrica del Nord. L’Atles s’estén al llarg de més de 2.500m km i a través de tres països, d’est a oest: Tunísia, Algèria i el Marroc. És en aquest últim país, el Marroc, on trobem la regió de l’Alt Atles, amb diversos quatre-mils i amb el Toubkal com a punt culminant. Aquesta zona és espectacular en tots els sentits, no només està farcida de valls salvatges, grans pics amb vistes infinites i un gran ambient d’alta muntanya sinó que també és un territori acollidor i autèntic habitat des de fa milers d’anys pel poble berber.

El trekking d’ascensió al Toubkal que proposem s’allunya dels circuits turístics més populars i massificats i ens apropa al cim de manera progressiva, guanyant altura cada dia sense presses per aclimatar-nos adequadament i seguint un recorregut únic i meravellós per l’Alt Atles que cada dia ens descobreix indrets bellíssims.

En Marc Flos és el guia d’alta muntanya de Rutes Pirineus que ens acompanyarà durant tot el viatge. Amb més de 20 d’anys d’experiència fent viatges a l’Alt Atles marroquí, en Marc serà l’encarregat d’introduir-nos de mica en mica en els costums i la cultura del poble berber i de gestionar el dia a dia de la ruta. Durant la travessa també disposarem d’un guia local, un cuiner, mules i mulers i ens allotjarem en un riad (petit hotel estructurat al voltant d’un pati interior), cases d’hostes i refugis d’alta muntanya on ens sentirem molt ben acollits, podrem recuperar forces i coneixerem millor la història i la cultura local. Tot preparat fins a l’últim detall perquè puguem gaudir d’una experiència inoblidable en una de les serralades més impressionats del món!
Descarrega PDFfletxa-dreta