Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Sant Maurici - Amitges (3 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Màgica travessa de 3 dies per Sant Maurici, Amitges i la vall del Gerber al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Aquesta meravellosa travessa de tres etapes ens descobreix el sector nord-oriental del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, una zona d'altíssim valor natural que també ens enamorarà per l'espectacularitat dels seus paisatges, amb fantàstiques valls d'origen glacial, multitud d'estanys d'alta muntanya, esveltes agulles de granit que dominen l'horitzó i colls d'alta muntanya que es converteixen en grans talaies de l'Alt Pirineu i del propi Parc Nacional. Es tracta d'una excursió ideal per a persones amb una bona preparació física però sense experiència en alta muntanya.

Concretament aquesta ruta ens portarà per indrets tan bonics i emblemàtics com la sensacional i singular Mata de València -l'avetosa més extensa dels Pirineus-, el panoràmic coll de Fogueruix, l'estany de Sant Maurici amb els inseparables pics dels Encantats, els estanys de Ratera, les Agulles d'Amitges o la vall del Gerber amb els seus estanys i modelat glacial.

Al seu torn, els dos refugis d'alta muntanya on pernoctarem estan ubicats en indrets d'una gran bellesa i ens permetran descansar còmodament enmig d'un gran entorn d'alta muntanya i recuperar forces gràcies als seus menjars casolans. També coneixerem com és la vida als refugis, establiments que més enllà d'oferir-nos protecció i comoditat tenen un paper molt important en la conservació del medi natural.
Descarrega PDFfletxa-dreta