Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Estanys del Nord (3 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Travessa de tres dies per l'espectacular sector nord del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Amb aquesta travessa de tres etapes descobrirem el sector septentrional del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, menys conegut i amb indrets absolutament corprenedors! Tot i ser una ruta de tres dies, les distàncies i els desnivells no són gaire elevats i no es requereix tenir experiència en alta muntanya; en definitiva, aquesta proposta està dissenyada per a persones que vulguin gaudir de l'ambient i els paisatges d'alta muntanya però amb temps i espai per relaxar-se i connectar més íntimament amb la natura.

Durant l'itinerari caminarem per tres valls de gran personalitat: Gerber, Ruda i Aiguamòg, separades entre elles per pintoresques crestes granítiques i connectades mitjançant panoràmics colls d'alta muntanya com el de l'Estany Gelat o el de Sendrosa, per on passarem. Descobrirem preciosos estanys d'origen glacial com els de Gerber, Saboredo o Colomers i reposarem a l'ombra de pins negres, entre molleres i aigües cristal·lines i sota el vol majestuós del voltor comú o l'àguila daurada.

Dormirem en dos refugis d'alta muntanya, molt diferents l'un de l'altre però que tenen el mateix denominador comú: ofereixen àpats reparadors, tenen dutxes amb aigua calenta i estan emplaçats en localitzacions immillorables!
Descarrega PDFfletxa-dreta