Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Nit de bivac i ascensió al Puigpedrós (2 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Travessa d'alta muntanya de 2 dies pels meravellosos paratges de la Cerdanya amb nit sota les estrelles
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Et presentem una travessa de dos dies on ens endinsarem en els paisatges preciosos de la Cerdanya més muntanyosa i autèntica: prats alpins d'alta muntanya, rierols refrescants, estanys d'origen glacial amb aigües cristal·lines, boscos de pi negre, crestes cimeres... i el cim del Puigpedrós, que amb 2.915m d'altitud és el sostre de la província de Girona i una de les grans muntanyes del Pirineu.

I quan arribi la nit, farem bivac i dormirem sota mil estrelles en un paratge d'alta muntanya captivador: el circ d'Engorgs. Viurem una experiència única i inoblidable, plena de sensacions noves, i fruirem del silenci i els sons de la nit, del cel infinitament estrellat, de l'encisadora sortida del sol... Si busques una proposta de muntanya diferent i màgica, aquesta petita-gran aventura és la teva!

Començarem la primera etapa de la travessa al refugi del Malniu des d'on farem una agradable aproximació fins al circ glacial dels Engorgs. Després de dinar descobrirem el circ i els seus estanys i buscarem el millor emplaçament a on fer el bivac. Després de sopar, dormirem sota les estrelles fent bivac en tenda de campanya individual. Durant la segona jornada emprendrem l'ascensió cap a la Portella de Meranges i el cim del Puigpedrós (2.915m), una de les muntanyes més emblemàtiques de la Cerdanya i un mirador extraordinari. Des del cim baixarem fins a l'estany del Malniu, la joia de la corona del massís del Puigpedrós, envoltat de pins i blocs de granit, i, finalment, farem el darrer tram fins al refugi del Malniu.
Descarrega PDFfletxa-dreta