Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Ruta guiada

El Camí del Sol (2 etapes)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Una travessa de 2 etapes i 2 nits per les valls més autèntiques del Parc Natural de l'Alt Pirineu que ens sorprèn i ens meravella a cada instant!
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Amb aquesta travessa de 2 etapes i 33 km de distància -coneguda com el Camí del Sol- descobrirem el sector central i nord del Parc Natural de l'Alt Pirineu, caracteritzat per la seva solitud, bellesa i autenticitat. Dues etapes exigents que combinen la muntanya mitjana amb l'alta muntanya: des de fons de vall amb bordes que testimonien la importància secular de la ramaderia a la zona fins a estanys d'un blau transparent de marcat origen glacial. Des de la rica biodiversitat del bosc de ribera i dels boscos de pi roig i pi negre fins als prats d'alta muntanya amb panoràmiques inabastables. I tot ben amanit amb el tracte càlid i els bons àpats que ens serviran als dos refugis on farem nit. En conjunt, una delicatessen per a senderistes que busquen recorreguts més discrets, autèntics... màgics!

El Camí del Sol, de tipus circular, surt del refugi d'Estaon, situat al centre del poblet d'Estaon i a la vall també dita d'Estaon, que comunica amb la propera Vall de Cardós (Pallars Sobirà, Lleida). La primera etapa finalitza al refugi de la Pleta del Prat, emplaçat a la capçalera de la Vall de Tavascan i a la regió més septentrional del Parc Natural de l'Alt Pirineu. La segona etapa tanca el cercle retornant novament al refugi d'Estaon.
Descarrega PDFfletxa-dreta