Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Coronallacs: la volta a Andorra (5 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
L'espectacular travessa d'alta muntanya que dona la volta a tot un país entre estanys, collades, cims i carenes vertiginoses
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
La Coronallacs és una travessa d'alta muntanya sensacional que dona la volta a Andorra en 5 etapes apassionants que enllacen els 4 refugis guardats que hi ha al país, tots ells situats en indrets de gran bellesa. L'itinerari de la Coronallacs, que coincideix parcialment amb el GRP d'Andorra, és un dels grans trekkings d'alta muntanya dels Pirineus i un dels més estimats pels excursionistes que l'han pogut finalitzar, gràcies a l'espectacularitat dels paisatges d'alta muntanya per on transcorre. Descobrirem una Andorra diferent -salvatge, abrupte i solitària-, plena de matisos, atractius i sorpreses de tot tipus que convertiran cada etapa en una experiència inoblidable!

La longitud total de la ruta és de 92 km amb uns 6.870m de desnivell positiu acumulat. La distància mitjana diària és d'uns 18 km i el desnivell mitjà positiu és d'uns 1.300m. Avancem gairebé sempre per terrenys d'alta muntanya exigents, per això aquesta travessa és recomanable per a persones ben entrenades, amb una bona condició física i que hagin fet alguna altra travessa de muntanya prèviament.
Descarrega PDFfletxa-dreta