Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Ruta guiada

Cavalls del Vent (5 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
L'autèntica i apassionant travessa circular del Parc Natural del Cadí-Moixeró en cinc etapes
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
La travessa Cavalls del Vent és un itinerari circular de muntanya que enllaça els diferents refugis guardats del Parc Natural del Cadí-Moixeró, un espai natural protegit que està situat a la zona central del Pirineu català. La ruta transcorre per les comarques de la Cerdanya i el Berguedà.

L'itinerari consta de 5 etapes (4 nits) durant les que recorrerem un total de 87 km i superarem un desnivell total positiu d'uns 4.895m. Es tracta d'una ruta de muntanya exigent: la distància mitjana diària és d'uns 18 km i el desnivell mitjà diari és de gairebé 900m. Durant la travessa també pujarem a diversos cims que ens oferiran una gran visió del Parc Natural i de tot el Pirineu: Comabona (2.554m), Penyes Altes del Moixeró (2.279m), la Tosa (2.537m),... i descobrirem alguns indrets preciosos, com per exemple el Pas dels Gosolans, la cara nord del Pedraforca, el camí dels Empedrats, els Prats d'Aguiló, la serra de la Moixa o el coll de Jou.

L'itinerari avança per l'interior de frondosos boscos de pi roig i pi negre, a les parts baixes del recorregut, i per zones obertes amb prats alpins, a les parts altes. Durant la travessa gaudirem de les grandioses vistes de l'horitzó que ens ofereixen els lloms panoràmics i de l'espectacularitat del terreny càrstic per on l'aigua s'esmuny cap a les profunditats de la muntanya, dissolent la tova roca calcària.
Descarrega PDFfletxa-dreta