Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Carros de Foc (6 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
La mítica travessa de 6 dies del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
La travessa Carros de Foc és un recorregut circular d'alta muntanya que enllaça els diferents refugis guardats del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al Pirineu de Lleida. Aquest itinerari ens descobrirà llocs meravellosos: Aigüestortes, l'estany de Sant Maurici, la muntanya dels Encantats, les Agulles d'Amitges, el circ de Colomers, el massís dels Besiberris, la vall de Monestero,... Aquesta proposta és adequada per a persones amb una bona preparació física.

La travessa consta de 6 etapes i descobrirem el Parc Nacional a la totalitat de les 4 comarques que l'integren: l'Alta Ribagorça, la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà. La ruta ens impressionarà per la seva espectacularitat i per la seva bellesa: llacs d'alta muntanya, grans cims, albes i postes de sol increïbles, valls preciosos i boscos d'avets, agulles de granit,.... ¡Cada etapa es converteix en un nou i grandiós espectacle de la natura!

Així mateix, els cinc refugis on pernoctarem estan ubicats en llocs d'una gran bellesa i ens permetran recuperar forces gràcies als seus bons menjars. També coneixerem com és la vida en els refugis d'alta muntanya, establiments que més enllà d'oferir aixopluc juguen un paper molt important en la conservació d'aquest gran espai natural protegit.
Descarrega PDFfletxa-dreta