Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Alta Ruta de los Perdidos (6 etapes)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
L'espectacular i sensacional travessa de 6 etapes del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
L'Alta Ruta de los Perdidos, és un travessa per etapes que transcorre entre el Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut (vessant espanyol) i el Parc Nacional dels Pirineus (vessant francès). Aquesta ruta destaca per la grandíssima bellesa dels espais naturals pels quals transcorre i per les seves grans muntanyes: caminarem per una de les zones amb major concentració de cims de més de 3.000m dels Pirineus. També descobrirem llocs tan emblemàtics com la bretxa de Rotllà, el circ i la cascada de Gavarnie (el poble de Gavarnie es considera el bressol del "pirineïsme"!), el balcó de Pineta, la glacera del Mont Perdut, Bujaruelo o la vall d'Oulettes de Gaube, entre d'altres.

La distància total de la ruta és d'uns 93 km amb aproximadament 5.200m de desnivell acumulat. Es tracta, doncs, d'una travessa d'alta muntanya exigent, adequada per a persones amb una molt bona condició física i, per poder gaudir al màxim de l'itinerari i de l'entorn natural que ens acompanyarà durant la travessa, és molt recomanable que prèviament s'hagi realitzat alguna altra travessa de diversos dies.

Volem que aquesta travessa sigui per a vosaltres una experiència única i irrepetible i que gaudiu al màxim de la muntanya i dels paisatges meravellosos del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut i del Parc Nacional dels Pirineus!
Descarrega PDFfletxa-dreta