Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

3000 Ibones (6 etapes)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Gran travessa circular de 6 etapes d'alta muntanya que volteja emblemàtics cims de 3.000m i una gran quantitat d'estanys
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
El trekking dels 3000 Ibones és una espectacular travessa transfronterera pel Pirineu central que ens condueix a través de valls i muntanyes mítiques i bellíssimes com per exemple el Balaitús, el Gran Facha, els Infiernos, el Vignemale, la vall del Tena, el circ de l'Ara o les valls d'Ossau, Arrens, Marcadau i Gaube. Tot això en una de les zones amb més concentració d'estanys d'origen glacial del Pirineu, d'aquí el nom d'aquesta travessa que en els darrers anys ha esdevingut una de les grans propostes per etapes del Pirineu.

Farem la ruta circular en sentit horari, estructurada en sis etapes (i sis nits) i començant des dels Banys de Panticosa. Sis etapes movent-nos per territoris d'alta muntanya d'una bellesa captivadora i caminant per espais naturals protegits d'alt valor mediambiental. La distància total de la travessa és d'aproximadament 90 km i 6.450m de desnivell positiu acumulat. Per això la 3000 Ibones que plantegem és una travessa exigent, adequada per a persones amb una molt bona condició física i per gaudir-la al màxim és molt recomanable que prèviament s'hagi realitzat alguna altra travessa de diversos dies.

Farem les nits en refugis d'alta muntanya dels dos vessants del Pirineu, diferents entre ells però tots situats en indrets impressionants i on podrem recuperar forces i gaudirem d'un bon ambient excursionista.
Descarrega PDFfletxa-dreta