Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Muntanyes de la Vall de Boí (4 rutes)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Quatre jornades de senderisme i alta muntanya per les muntanyes màgiques de la Vall de Boí i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Aquesta programa de quatre rutes per terrenys d'alta muntanya ens permet descobrir la Vall de Boí a fons, amb tota la seva esplendor i, també, amb tots els seus matisos. Descobrirem indrets d'una bellesa colpidora, amb preciosos estanys d'aigües cristal·lines, prats alpins i boscos de mitja i alta muntanya, esveltes agulles de granit que defineixen carenes i cims, i pics relativament aïllats que es converteixen en talaies extraordinàries de la vall, del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i del Pirineu axial!

Aquesta és una proposta ideal per a persones amb una bona condició física però no requereix tenir experiència prèvia en alta muntanya. Farem nit en un poble de la vall, en un hotel amb totes les comoditats, bona gastronomia i habitacions privades. D'aquesta manera, a diferència de les travesses de diversos dies que fan nit en refugis, amb aquesta proposta podrem gaudir de l'alta muntanya enllaçant diverses excursions de jornada completa (carregant només motxilla de dia) i tornant cada dia al camp base de la nostra aventura, on descansarem bé, gaudirem d'una excel·lent cuina de proximitat i podrem recuperar forces per l'endemà!
Descarrega PDFfletxa-dreta