Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Muntanyes de l'Alt Pallars (4 rutes)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Quatre dies de senderisme i alta muntanya per les muntanyes de les Valls d’Àneu, la Vall de Cardós, la Vall Ferrera i la Vall de Santa Magdalena
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Muntanyes de l'Alt Pallars és un programa de quatre rutes de senderisme per terrenys d'alta muntanya que ens porta a descobrir les grans valls i les majestuoses muntanyes de la zona septentrional del Pallars, fronterera amb França: les Valls d'Àneu, la Vall de Cardós, la Vall Ferrera i la Vall de Santa Magdalena. Farem quatre excursions variades i complementàries que ens portaran a indrets preciosos: visitarem estanys bellíssims, boscos plens de vida, colls de muntanya històrics, valls solitàries i encisadores i tres bells cims de l'Alt Pirineu.

La proposta és ideal per a persones amb una bona condició física però no requereix tenir experiència prèvia en rutes d'alta muntanya. A diferència de les travesses de diversos dies que fan nit en refugis, amb aquest programa gaudirem del paisatge i entorn d'alta muntanya fent excursions de jornada completa però tornant cada dia a l'hotel. Per tant només haurem de carregar motxilla de dia i farem nit en un establiment amb totes les comoditats, excel·lent cuina de proximitat i habitacions privades.
Descarrega PDFfletxa-dreta