Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Esquí de muntanya a la Vall d'Aran: dues ascensions

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Dues jornades de muntanya hivernal a la Vall d’Aran, una de les millors zones del Pirineu per a la pràctica de l’esquí de muntanya
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
En aquest programa de dues jornades d'esquí de muntanya -skimo- realitzarem dues de les rutes clàssiques de la Vall d'Aran. Aquesta vall, situada a la cara nord del Pirineu, és una de les ubicacions amb més bona qualitat de neu de tota la serralada gràcies a la seva clara influència atlàntica. Més enllà de passar-nos-ho molt bé amb les dues excursions que farem per indrets preciosos i amb itineraris variats i molt divertits, l’activitat també ens permetrà seguir formant-nos i consolidar els nostres coneixements i seguir creixent en la disciplina de l'esquí de muntanya. Durant les dues jornades repassarem les diverses tècniques de progressió així com la planificació prèvia necessària en tota activitat d'esquí de muntanya (elecció de l'itinerari, gestió de la seguretat, interpretació del butlletí meteorològic i del butlletí d’allaus...).

Aquest programa està pensat sobretot per a persones que ja tenen formació prèvia en esquí de muntanya i que ara volen guanyar experiència, millorar la seva tècnica i coneixements i gaudir de l’espectacularitat de la muntanya hivernal amb seguretat. Això ho aconseguirem gràcies a les dues rutes que farem tutelades pel nostre guia d'alta muntanya. En base a les condicions de neu i del terreny que tinguem, seleccionarem les dues ascensions -una per cada dia- més adequades d’entre les moltes possibilitats que ens ofereix la zona: Tuc dera Salana a la vall d'Aiguamog, Tuc dera Pincèla a la vall d'Unhola, Cap de Clòssos al pla de Beret... Sigui com sigui, la bellesa de les muntanyes de la Vall d'Aran ens regalarà dues jornades fantàstiques d’esquí de muntanya que gaudirem al màxim!
Descarrega PDFfletxa-dreta