Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Curs d'iniciació a les crestes (2 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Ens iniciem en les tècniques bàsiques de progressió per crestes. Una disciplina emocionant i molt agraïda per gaudir de l’alta muntanya!
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Aquest curs d'iniciació a les crestes de 2 dies ens permetrà conèixer les tècniques necessàries i dotar-nos dels coneixements bàsics per superar amb total seguretat itineraris complexos per terrenys de crestes. Realitzarem el curs a l'Alt Ripollès, un terreny de joc ideal per aquesta disciplina i donant-nos molta flexibilitat per tal de poder seleccionar les millors ubicacions per fer la formació més teòrica i la posterior part pràctica del curs.

El primer dia del curs anirem a Ogassa i el dedicarem a desenvolupar gran part dels continguts. Els posarem en pràctica fent diversos tallers, maniobres i exercicis específics (asseguraments, ràpels...) en una zona de fàcil accés. El segon dia del curs anirem o bé a l’àrea d'Ulldeter o bé a Rasos de Peguera i realitzarem un recorregut per cresta en el que practicarem tots els conceptes treballats prèviament el primer dia.

Es tracta d'un curs ideal per a persones amb certa experiència en recorreguts de muntanya o d'alta muntanya que volen anar un pas més enllà realitzant itineraris de dificultat tècnica moderada en els quals -normalment per poder assolir un cim- cal superar trams exposats per terrenys escarpats i amb precipicis. Un cop finalitzat el curs, tindràs els coneixements necessaris per poder fer recorreguts en crestes de dificultat baixa i mitjana de forma autònoma amb seguretat i tècnica.

Els recorreguts en crestes és un tipus d’activitat molt emocionant i agraïda per fer a l’alta muntanya i poder assolir cims espectaculars!
Descarrega PDFfletxa-dreta