Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Curs d'esquí­ de muntanya

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Ens iniciem a l'esquí de muntanya en un entorn natural privilegiat per a la pràctica d'aquesta disciplina hivernal
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Aquest curs d'esquí de muntanya de dos dies ens permetrà conèixer les tècniques necessàries i dotar-nos dels coneixements per moure'ns amb esquís per terrenys d'alta muntanya a l'hivern.

El curs és una proposta ideal per a persones amb un bon nivell d'esquí i que vulguin experimentar noves sensacions a la muntanya, anant més enllà de les estacions habilitades per a la pràctica de l'esquí alpí o l'esquí nòrdic. Desenvoluparem el curs a la Vall de Boí -zones de Collbirrós, Ginebrell, Moró...- una de les millors àrees del Pirineu per a la practica d'aquesta disciplina.
Descarrega PDFfletxa-dreta
Ruta guiada

Curs d'iniciació a l'esquí­ de muntanya (Cerdanya)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Ens iniciem a l'esquí de muntanya en un entorn natural privilegiat per a la pràctica d'aquesta disciplina hivernal
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
Aquest curs d'esquí de muntanya o skimo de dos dies ens permetrà conèixer les tècniques necessàries i dotar-nos dels coneixements per moure'ns amb esquís per terrenys d'alta muntanya a l'hivern. Farem el curs a la Cerdanya, una molt bona zona per a iniciar-nos en aquesta disciplina gràcies a la varietat de terrenys i orientacions que ens ofereix de manera molt accessible.

Durant el primer dia desenvoluparem bona part del temari del curs, explicant tots els conceptes necessaris per familiaritzar-nos amb el material, aprofundint en les diverses tècniques de l’esquí de muntanya i en la preparació d’una sortida d’esquí de muntanya tenint en compte la seguretat. Posarem en pràctica els continguts fent diversos exercicis i tallers en un entorn segur i controlat. El segon dia seleccionarem una bona ubicació per fer un recorregut d’esquí de muntanya posant-nos en situació real sobre el terreny (per exemple: cara nord del Puigmal, pic de la Mina, pic de Pedrons...) i, per tant, posant en pràctica tots els coneixements adquirits el primer dia.

El curs és una proposta ideal per a persones amb un bon nivell d'esquí alpí i que ara vulguin experimentar noves sensacions a la muntanya, anant més enllà de les estacions d’esquí. Un cop finalitzat el curs, els participants tindran els coneixements necessaris per poder fer esquí de muntanya de forma autònoma amb seguretat i tècnica, d’entrada per recorreguts d’alta muntanya de dificultat baixa.
Descarrega PDFfletxa-dreta