Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Mont Perdut i faixes d'Ordesa (3 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Recorrem les dues faixes més destacades de la vall d'Ordesa i fem l'ascensió a la muntanya calcària més alta d'Europa
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
En aquesta magnífica ascensió de 3 dies no tant sols pujarem al Mont Perdut -el cim de naturalesa calcària més alt d'Europa- sinó que també caminarem per alguns dels indrets més bells i impressionants del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut. Es tracta d'una ruta ideal per a persones amb una bona preparació física i amb experiència en alta muntanya que volen viure l'ascensió al Mont Perdut d'una manera més completa i autèntica, recorrent les dues faixes més destacades de la vall d'Ordesa.

Aquest completíssim recorregut d'alta muntanya ens descobrirà els tresors més ben guardats del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut. Durant la jornada d'aproximació ens enlairarem per la Senda de los Cazadores i caminarem per la famosa faixa de Pelai tot gaudint de vistes privilegiades a la profunda vall d'Ordesa. El segon dia culminarem la nostra ascensió al Mont Perdut, el tercer cim més alt dels Pirineus (3.355m). Finalment, el tercer dia farem el retorn pels socarrats erms del pla de Millaris, la vertiginosa faixa de les Flors i l'impressionant barranc de Carriata.

Les dues nits pernoctarem al refugi de Góriz (2.200m) -un dels refugis amb més caràcter alpí dels Pirineus- i entendrem la seva importància logística basada en ser punt de partença de diverses ascensions i punt de pas clau de vàries travesses de renom.
Descarrega PDFfletxa-dreta