Buscador

Rutes Pirineus, rutes de muntanya, excursions i senderisme

RutesPirineus

phone1 phone2 +34 691772966 email1 info@rutespirineus.cat
heart1

Favorits

shop

Comandes

Català fletxa

Menú

menu
Telèfon de contacte Contacta'ns Contacta'ns

Contacta'ns

Comandes

Ruta guiada

Ascensió al Mont Perdut (2 dies)

Alta Ribagorça, Lleida, Catalunya, Espanya
Clàssica ascensió des de la Pradera d'Ordesa al cim més emblemàtic del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut en dos dies
Més info / Reservesfletxa-dreta
Perquè fer aquesta ruta?
El Mont Perdut, amb els seus 3.355m d'altitud, és la tercera muntanya més alta dels Pirineus, després de l'Aneto i el Posets. Situada en ple cor del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut, aquesta muntanya corona el massís calcari més elevat d'Europa.

Us proposem fer l'ascensió al Mont Perdut en dues jornades per la vall d'Ordesa: el primer dia farem l'aproximació des de la Pradera d'Ordesa fins al refugi de Góriz, on passarem la nit. El segon dia ascendirem fins al cim i farem tot el descens fins a la Pradera d'Ordesa. La ruta és llarga i físicament exigent, per aquest motiu aquesta és una proposta adequada només per a persones amb una molt bona preparació física.

El començament de l'excursió és a la Pradera de Ordesa, a uns 1.300m d'altitud. Des d'aquest punt pujarem fins al refugi de Góriz resseguint tota la vall d'Ordesa. Durant l'itinerari descobrirem diverses cascades: la cascada d'Arripas, les populars Grades de Soaso -un conjunt de petites cascades escalonades-, la Cola de Caballo,... El segon dia, enfilarem el barranc de Góriz i pujarem cap al Lago Helado, situat als peus mateix del Cilindre de Marboré. Continuarem cap a l'Escupidera i finalment arribarem al cim del Mont Perdut. El descens el farem seguint el mateix itinerari.
Descarrega PDFfletxa-dreta